Fleur Bolinde- Vlaming

Gepubliceerd op 1 september 2018 00:00

Even voorstellen: mijn naam is Fleur Bolinde- Vlaming en ik stam uit 1992. Samen met mijn geregistreerd partner hebben we drie kinderen. In mijn dagelijks leven werk ik vier dagen in de week als juridisch secretaresse bij het leukste advocatenkantoor van Amsterdam. Mijn hobby's zijn bloggen en Instagram. Ik vind het heerlijk om tijd met met mijn familie, vrienden en vriendinnen door te brengen. Dat doe ik het liefst onder het genot van een lekker hapje en een drankje.

 

Grootste droom

Mijn geregistreerd partner en ik zijn samen sinds 2010 en wacht nog altijd op een aanzoek. Ik droom sinds jongs af aan van de perfecte bruiloft en heb deze al meerdere malen op papier en in mijn hoofd uitgestippeld. Maar ach, daarin tegen kregen we in 2014, 2015 en 2016 prachtige kinderen en die neemt niemand ons meer af. We werden al jong ouders en hierdoor hebben we andere prioriteiten voorop moeten stellen. Dat trouwen komt dus ooit nog wel, als we later groot zijn. 

 

"Ik droom sinds jongs af aan van de perfecte bruiloft en heb deze al meerdere malen op papier en in mijn hoofd uitgestippeld."

 

Levenslessen door mijn kinderen

Ik ben altijd opzoek naar inspiratie rondom interieur, informatie over planten, DIY ideeën, lifestyle tips en natuurlijk alles wat met kinderen te maken heeft. Onze kinderen hebben mij al veel levenslessen meegegeven, zo geniet ik van alle kleine dingen in het leven. Probeer ik het leven zo makkelijk mogelijk te maken en kan ik steeds meer dingen loslaten. Perfectionisme is namelijk een strijd met de realiteit. Creativiteit, positiviteit, omdenken en praktisch leven maakt alles zoveel leuker. Durf risico's te nemen, wees nieuwsgierig, heb vertrouwen, maak tijd voor wat echt belangrijk is en wees vooral jezelf.

 

"Perfectionisme is namelijk een strijd met de realiteit."

 

Een kijkje in mijn leven

In mijn blogs laat ik jullie graag een stukje van mijn leven zien. Ik deel niet alleen mijn inspiratie rondom interieur, maar geef jullie ook een hometour door mijn huis waarin ik elke ruimte uitlicht en het verbouwproces laat zien. We kochten namelijk een bouwval. ;-) Planten maken mij gelukkig, in DIY projecten kan ik mijn creativiteit kwijt. Lifestyle is een heel persoonlijk iets, en ik hoop jullie te kunnen inspireren met mijn denkwijze. Kinderen staan centraal in mijn leven en deze rubriek kan dus zeker niet ontbreken.


Reactie plaatsen

Reacties

Leo Bijlsma
5 maanden geleden

Hallo Fleur,

Vind je het leuk om gratis een groot canvas doek met foto naar keuze te ontvangen? Om deze cadeau te geven of om er je eigen muur mee op te vrolijken?


In ruil voor een review op jouw blog met daarin twee do-follow links (die minimaal een jaar blijven staan en door ons worden aangeleverd), geven wij jou nu een tegoedbon voor een foto op canvas in het formaat 120 x 80 centimeter

(t.w.v. € 72,95). Je kunt de waardebon besteden bij https://www.topdoek.nl, waar je je mooiste, favoriete foto op canvas af kunt laten drukken.


Heb je interesse, laat dat dan a.u.b in reactie op deze mail weten, zodat we alles verder af kunnen stemmen. Reageer wel snel, want dit aanbod is slechts 14 dagen geldig!


Met vriendelijke groet,

Leo Bijlsma

Fleur Bolinde- Vlaming
5 maanden geleden

Beste Leo,

Bedankt voor je reactie op mijn blog. Ik heb zojuist gereageerd door middel van een e-mail op jouw bericht.

Met vriendelijke groet,

Fleur Bolinde- Vlaming