Week 38

Gepubliceerd op 23 september 2018 00:00

Zo een week dat je nergens zin in hebt, moe bent en niet kan wachten totdat het weekend is. Deze week was het zo een week. Het weekend was daarentegen erg leuk. We hadden vrienden over de vloer met kinderen en gingen samen cakejes bakken, ik had een girls night out en op zondag werd er bij ons op zolder geklust door mijn vader en in de middag kwamen mijn schoonouders op de koffie. 

 

Moe, lusteloos en nergens zin in

Dat gevoel kennen we waarschijnlijk allemaal wel, afgelopen week was ik zo moe en lusteloos dat ik nergens zin in had. Ik was niet vooruit te branden en alles was mij te veel gevraagd. Het huishouden heb ik laten verslonzen en lag elke avond vroeg in mijn bed. Of het een nasleep was van afgelopen weekend, dat weet ik niet, zou best kunnen. Maar wat was ik blij toen het vrijdag 17.00 uur was en ik weekend had.

 

Feest in huis met cakejes bakken

Ik vind het altijd leuk als we vrienden over de vloer krijgen, en al helemaal met kinderen om er dan een feestje van te maken. Het zal bij ons niet snel ontbreken aan lekkere dingen en word je met open armen ontvangen. Dit keer gingen we met alle kinderen cakejes bakken en versieren. Hoe leuk, met vijf kinderen in de keuken en iedereen mocht meehelpen. De oudste twee mochten met de mixer aan de slag en de jongste drie mochten de ingrediënten in de beslagkom doen en de cupcake papiertjes verdelen.

 

Nadat de cakejes klaar en afgekoeld waren mochten de kinderen beginnen met versieren. We hadden slagroom, glazuur, smarties, schuddebuikjes, mini marshmallows, disco dip en blauw met witte muisjes op tafel staan. Je kan je vast voorstellen hoe ons huis er binnen 5 minuten uitzag, maar dat is niks bij het genot van de kinderen. We sloten de dag af met pannenkoeken en knakworstjes. De kinderen hebben zich goed vermaakt en wij hebben alle tijd gehad om bij te kletsen met onze vrienden. 

 

Girls night out

Hoe moe en lusteloos ik afgelopen week ook was, hebben mijn vriendinnen mij toch om weten te halen voor een girls night out. Dat heb ik af en toe ook gewoon nodig, zeker als moeder van drie kinderen en vier dagen in de week werken, is het fijn om gewoon weer even Fleur te zijn. Nadat de bende thuis was opgeruimd en de kinderen op bed lagen sprong ik op mijn fiets richting mijn vriendin. Toen ik aankwam stond er al een wijntje voor mij klaar. Het was een avondje waarin veel gepraat, gelachen, gezongen en gedanst werd.

 

Nadat we weer in de make-up zaten gingen we door naar de plaatselijke kroeg. Net als vanouds. Eenmaal daar aangekomen was ik toch wel erg moe, ik had het al snel gezien en ging op tijd naar huis. Gelukkig was ik verstandig genoeg om naar mijn eigen lichaam te luisteren en ben ik niet doorgegaan tot het einde, want een dag later was ik geveld door de griep. Ik heb last van mijn keel, heb spierpijn en ben enorm verkouden. Buiten dat was het erg gezellig bij mijn vriendin thuis en heeft het mij goed gedaan om er weer even uit te zijn.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.