Week 37

Gepubliceerd op 16 september 2018 00:00

Maandag is mijn parttime dag en dan ben ik altijd met mijn kinderen op stap. Deze week zijn wij op speurtocht geweest in het bos achter ons huis opzoek naar toffe herfst items. Ik had een extra ingelaste mamadag wegens een zieke dochter, scoorde een marktplaats vondst en ging een weekend weg met mijn werk. 

 

Speurtocht in het bos

Samen met mijn jongste twee kinderen ging ik opzoek naar toffe herfst items in het bos achter ons huis. Alhoewel de herfst nog niet officieel begonnen is, vind ik dit het mooiste seizoen. Zeker als je door het bos loopt, echter waren er nu nog niet zoveel bladeren van de bomen gevallen of verkleurd. We scoorden onder andere mooie takken, een paar kastanjes en we namen een aantal mooie pluimen mee die we thuis in een vaasje zetten. De kinderen vonden het bovenal leuk en interessant.

 

In de partybus naar Gronou, Duitsland

Het weekendje weg met mijn werk begon al leuk, in partybus Kwibus vertrokken we richting Duitsland. De bus rook nog naar de drank van de vorige feestgangers, maar dat mocht de pret niet drukken. De bus had een super gaaf, groen interieur waar je royaal met zijn allen kon zitten. Een grote tafel achterin en een aantal zithoeken met tafeltje, te vergelijken met een trein, waar je met meerdere personen aan kon zitten. Ruimte genoeg voor iedereen. De funcommissie had een foute play-list opgezet en de drank kwam al gelijk tevoorschijn. In de avond gingen ook de discolichten aan. De sfeer zat er goed in. 

 

De luxe groepsaccommodatie in het landhuis

We verbleven twee nachten in het landhuis Dinkler Prinz 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.