week 39

Gepubliceerd op 30 september 2018 00:00

Deze week hebben we mijn ouders uitgezwaaid, ze vertrokken voor drie weken naar China! Bleef één van mijn beste vriendinnen gezellig eten, keken we de Disney film Coco en hadden we diepgaande gesprekken over "vroeger" en onze eigen opvoeding. Heb ik vanaf afgelopen donderdag 17.00 uur VAKANTIE, ruim twee weken lang. En ging ik samen met mijn partner aan de klus op zolder.

 

Diepgaande gesprekken over "vroeger"

Ik vind het persoonlijk altijd wel een dingetje om terug te gaan in de tijd. We haalden veel herinneringen op en deze herinneringen gingen gepaard met een lach en een traan. Naast de vele fijne herinneringen aan mijn jeugd werd ik ook met mijn neus op de feiten gedrukt en zijn er aan aantal dingen die ik vroeger graag anders had gezien.

 

Desalniettemin kan ik deze onderwerpen wel meenemen in de opvoeding naar mijn kinderen. Het bewijst maar weer dat je jongere jaren je vormen voor een groot deel van je eigen leven. De keuzes die je maakt zijn afhankelijk van veel factoren en zolang er uit liefde wordt gehandeld is het altijd goed. Maar het is ook zo belangrijk om te luisteren naar anderen en om niet altijd van je eigen ideaalbeeld uit te gaan.

 

VAKANTIE!

De komende twee en een halve week heb ik vakantie! Deze staat in het teken van veel tijd doorbrengen met mijn gezin en gaan we een paar nachtjes naar het Safari resort van de Beekse Bergen. Uiteraard hebben we daar allemaal onwijs veel zin in. Ik leef al een weken ik een waas en ga deze vakantie ook echt even me-time inlassen. Zo heb ik mij onder andere voorgenomen om naar de kapper te gaan om mijn haren te laten knippen en verven. Wil ik een nieuwe Netflix serie starten (tips zijn welkom) en ga ik languit op de bank liggen om in alle rust een boek te lezen "De logica van geluk" heb ik hier liggen. 

 

Klussen op zolder

Naast vakantie vieren hebben we ook alle tijd om op zolder te klussen. Ik ben al weken onrustig omdat het maar niet afkomt. Wij zijn al maanden aan het kamperen op de eerste verdieping wat betreft alle slaapkamers. Mijn super vader heeft de slaapkamer van onze oudste dochter zover klaargemaakt dat wij kunnen beginnen met verven en de vloer leggen. De witte plafonds en de eerste roze muur is dan ook een feit! Hopelijk komt de zolder (deels) af en kan ik eindelijk weer genieten van de rust.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.