Week 40

Gepubliceerd op 7 oktober 2018 00:00

Een paar nachtjes naar het Safari Resort van de Beekse Bergen met het gezin, mijn nichtje op visite en klussen op de zolder stond deze week op de planning. We zijn al erg opgeschoten en lopen strak op schema. Daarnaast genoot ik van de rust tijdens de avondjes dat manlief dit weekend de hort op was.

 

Safari Resort van de Beekse Bergen

Afgelopen maandag vertrokken wij met een kofferbak vol, drie kinderen en onszelf richting Hilvarenbeek, naar het safari resort van de Beekse Bergen. Op reis met drie kleine kinderen vergt de nodige aandacht en voorbereidingen.

 

Wat neem je mee op reis, ookal is het maar voor twee nachtjes, drie dagen? Ik kan je vertellen, dat is een kofferbak vol. De kinderwagen neemt natuurlijk al veel ruimte in beslag en daarnaast namen mijn partner en ik beide een weekendkoffer vol mee en de kinderen hun eigen kleine koffer met alle 2 setjes kleding per dag en 2 pyjama's en een extra paar schoenen. Je weet namelijk nooit wat voor ongelukken er kunnen gebeuren. Knuffels en speelgoed mochten natuurlijk ook niet ontbreken.

 

Eenmaal aangekomen kon het genieten beginnen. Benieuwd naar onze ervaring? Je leest het hier.

 

Verbouwen op zolder

Terug in town en we konden gelijk weer aan de bak. We hadden geluk dat de kinderen donderdag weer naar school en de opvang gingen, terwijl wij nog een vakantiedag, uh klusdag, voor de boeg hadden. We gingen aan de slag met een betonlook muur en die is echt prachtig geworden. De nieuwe zoldervloer kwam binnen en werd natuurlijk gelijk gelegd. De slaapkamer van de oudste begint vorm te krijgen en daar word ik bij van!


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.